Bumerang Kartal’da 0 komisyon ve vade fırsatı

13 December 2017

Özkartallar A.Ş. imzasıyla yükselen Bumerang Kartal projesi Arap yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Kartal Metrosu'nun yanı başında inşa edilen Bumerang Kartal projesi Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği (Turabexpo) desteğiyle 6-8 Aralık tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşen Türk – Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım, Finasman Fuarı'nda yatırımcılara sunuldu.

Home ofis ve konut alanlarının metrekare fiyatı 6 bin TL ile 12 bin 500 TL arasında değişen Bumerang Kartal projesi krediye uygun olarak satışa çıkarılıyor. Ayrıca yüzde 1 KDV avantajları ile şirket bünyesinde yüzde 40’ı peşin, geri kalan yüzde 60’i proje bitiş tarihi olan, Aralık 2019'a kadar 0 komisyon ile vadelendirilerek yatırımcılara sunuluyor.

Konumuyla dikkat çeken proje, Kartal Adliyesi'nin tam karşısında yükseliyor. Projenin çalışmalarında 28’inci kata gelindiği de öğrenildi.

Bumerang Kartal projesine satışların yüzde 10’unun gerçekleşirken, dairelerin yanı sıra kurumsal market ve restoranlar için ideal dükkânlar da yatırımcılarını bekliyor. Ayrıca projede ayrıca depolu ve teraslı dükkan seçenekleri de bulunuyor.