Büyükyalı İstanbul Projesi Mart’ta Görücüye Çıkıyor

15 February 2016

Emlak Konut GYO’nun Kazlıçeşme ihalesini geçtiğimiz yıl 4.2 milyar TL ile kazanan Özak Yenigün ve Ziylan ortaklığının Kazlıçeşme projesi Büyükyalı İstanbul Mart’ta görücüye çıkmaya hazırlanıyor…

Özak, Yenigün ve Ziylan ortaklığında Zeytinburnu Kazlıçeşme’de hayata geçirilen Büyükyalı projesi 8 Mart’ta görücüye çıkmaya hazırlanıyor.

Emlak Konut GYO’nun Kazlıçeşme ihalesini geçtiğimiz yıl 4.2 milyar TL ile kazanan Özak Yenigün ve Ziylan ortaklığının Kazlıçeşme projesi Büyükyalı İstanbul projesi 111 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Karma konseptte tasarlanan Büyükyalı İstanbul Kazlıçeşme projesinde 364 adet rezidans, 572 adet konut, 57 adet ticari üniteden oluşuyor.

Büyükyalı İstanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri yer alıyor.

E5 otoyoluna 3 kilometre, Atatürk Havalimanı’na ise 12 kilometre uzaklıkta konumlanan Özak Yenigün Ziylan Büyükyalı İstanbul projesinde konut ve ofislerin yanı sıra otel de yer alıyor.

Satış ofisi hazırlanan Büyükyalı İstanbul fiyatları ise henüz netleşmedi. Tüm detaylarının önümüzdeki haftalarda netleşmesi bekleniyor. Projede ön talep toplama süreci devam ediyor.