ÇamlıYaka Konakları’nın lansmanı yapıldı

27 September 2018

Türkiye’nin önde gelen inşaat firmalarından biri olan Ege Yapı, hayata geçirdiği projelere bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. Firma İstanbul’un en nadide yaşam alanlarından biri olan Çekmeköy’de, ÇamlıYaka Konakları isimli yepyeni bir proje hayat geçiriyor.

Firma tarafından Taksim İnterContinental Otel’de gerçekleştirilen basın toplantsısında lansmanı yapılan proje, 19 bin metrekarelik bir alan üzeirnde inşa edilecek. 110 milyon liralık bir yatırımla hayata geçirilecek olan proje Çam ormanlarının yanı başında yükselecek. Sınırlı sayıda konuttan oluşacak olan projenin yüzde75’ini yeşil alanlar oluşturacak.

Konuyla ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, firma olarak iki yıl önce başlattıkları 2,5 milyarlık yatırımının dördüncü ayağını 110 milyon liralık yatırımla ÇamlıYaka projesinde gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Kabadayı hayata geçirdikleri projelerde yalnızca daire planı, otopark ve peysaj gibi konulara dikkat etmekle yetinmeyip, projenin yükseleceği semte katma değer sağlamayı ve yaşam kalitesini yükseltmeyi hedeflediklerini ifade etti. Halihazırda yapımı devam eden projelerde özgünlük, fonksiyonellik ve akıllı mühendislik gibi pek çok alanda diğer projelerden ayrıldıklarını kaydeden Kabadayı, ileriki dönemlerde de başta İstanbul olmak üzere diğer pek çok şehirde yüksek katma değerli projeler inşa etmeyi amaçladıklarını söyledi.