Celestia Life Projesi

Reimco
Celestia Life
Sancaktepe, İstanbul
0 850 888 0 222
info@reimco.com.tr
http://www.celestia-life.com/

Osmangazi Mah. Bilal Habeş-i Cd. Bambu Sk. No:3 Sancaktepe / İstanbul

KONUT SAYISI: 99
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI: 2018-03-30
KONUT TIPLERI:

Celestia Life Projesi Hakkında

REİMCO tarafından hayata geçirilen Celestia Life projesi İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe'de Bilal Habeşi Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Proje ikisi 6 katlı biri 12 ve biri 13 katlı olmak üzere toplam 4 blok halinde yükseliyor.

Toplam 99 adet konuttan meydana gelen Celestia Life projesinde dairelerin tamamı 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 110,45 metrekare ile 123,02 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Celestia Life projesinde yüzde 25 peşinat ödedikten sonra kalan tutar banka kredisi ile vadelendirilebiliyor. Projede tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Celestia projesinde geniş yeşil alanlar ve sosyal olanaklar bulunuyor. Hafriyat çalışmaları devam eden projede daire teslimlerinin 2018 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

Aydos Ormanları'nın karşısında yükselen Celestia Life projesi Sultanbeyli gişelerine, 3. Köprü yoluna, Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne, Sancaktepe Şehir Hastanesi'ne, Viaport AVM'ye ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın mesafede konumlanıyor.

Celestia Life Projesi Nerede

Fiyat Listesi

2+1 (0)
513000 TL -

Celestia Life Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Çocuk Yüzme Havuzu
Çocuk Parkı
Spor
Fitness Salonu
Yürüyüş Alanları
Açık Yüzme Havuzu
Basketbol Sahası
Futbol Sahası
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında