Cemtaş Kavaklı Villaları Projesi

Cemtaş inşaat
Cemtaş Kavaklı Villaları
Beylikdüzü, İstanbul
0532 431 72 28
info@cemtasinsaat.com
http://cemtasinsaat.com

Sahil Mah. Bayraktar Cad. 788/4 Parsel Kavaklı-Beylikdüzü/İstanbul

KONUT SAYISI: 22
PROJE ALANI: 4700
TESLIM TARIHI: 2018-12-31
KONUT TIPLERI:

Cemtaş Kavaklı Villaları Projesi Hakkında

Cemtaş tecrübesiyle Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde inşa edilen Cemtaş Kavaklı Villaları projesi toplam 4 bin 700 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Proje 22 adet ikiz villadan oluşuyor. Cemtaş Kavaklı Villalarındaki bütün konutlar fourleks (dört katlı), 6+2 tipinde ve brüt 290 metrekare genişlikte tasarlanıyor. Ayrıca projedeki her villanın kendine ait 15 metrekarelik yüzme havuzu, bahçesi, fitness salonu, sinema salonu ve saunası da yer alıyor. Bu özelliklerin yanı sıra villalar çatı terası ve bahçe terası da sahip.

Konut fiyatları 900 bin dolar ile 1 milyon dolar arasında değişen Cemtaş Kavaklı Villaları'nda kişiye özel ödeme seçenekleri de bulunuyor.

Beylikdüzü benzersiz yaşam artıları sunmayı hedefleyen butik bir proje olarak dizayn edilen projedeki konutlar deniz manzarasına da sahip. Villaların yalıtım sistemi 5 yıl garantili üst düzet standartları bulunuyor. Güvenliğin de ön planda tutularak inşa edildiği projedeki her villa fore kazık temel üzerine yapılarak, bölgenin en dayanıklı yapıları sınıfında yer alıyor.

Özgün mimarisiyle de dikkat çeken villalarda, bodrum kat; ses yalıtım, perde projeksiyonlu ve ses sistemine sahip donanımlarla sinema salonu, fitness, sauna, kiler çözümleri, çocuk oyun alanları, kameralı güvenlik, güvenlik bulunuyor. Hobi bahçelerinde organik sebze üreticiliği yapma imkânı da sağlayan proje yepyeni bir yaşam alanı anlayışının temellerini atılıyor. Bina özellikleriyle de konforu konutlarının her alanına taşıyan projede su deposu, hidrofor, ankastre beyaz eşya, kombi, yerden ısıtma, ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası yer alıyor.

Tasarım sürecinde, denize eğimli olan arsada kotlar hassasiyetle ele alınarak, villanın ve teras bahçenin aynı kotta olacak şekilde tasarlandı. Bu sayede villanın ana girişinden itibaren manzarayı görmek imkânı sağlanıyor. Salon, teras çıkış ve bahçe kotunun aynı olması ile manzara ile görsel bütünlüğü de ev sahiplerine sunuluyor. Eğim kotları birbirinin manzarasını engellemeyerek kesintisiz panoramik manzara tüm villalarda hâkim olacak şekilde dizayn ediliyor.

Cemtaş Kavaklı Villaları Projesi Nerede

Fiyat Listesi

6+2 (0)
900000 USD - 1000000 USD

Cemtaş Kavaklı Villaları Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Çocuk Parkı
Villa
Spor
Fitness Salonu
Sauna
Açık Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında