Çengelköy Sultan Makamı’nda Hayat Başladı

30 April 2014

67.428 metrekare alan üzerine 35 Blok 79 bağımsız bölümden oluşan proje 26 adet çatı dubleksi, 26 adet bahçe dubleksi, 18 adet normal daire, 9 adet müstakil villadan oluşuyor

 

Birçok ünlü ismin tercih ettiği proje boğaz'ın en güzel noktasında konumlanıyor ve 8 adet A tipi, 9 adet B tipi ve 18 adet C tipi blok bulunuyor.

 

A tipi bloklarda bir bahçe ve bir çatı dubleksi bulunurken, B tipi bloklarda müstakil havuzlu villalar yer alıyor. C blokların her biri ise bir bahçe dubleksi, bir normal daire ve bir adet çatı dubleksi şeklinde projelendirildi.

 

Sosyal alanları, üst düzey kaliteli, güvenli ve lüks hizmetlerinin yanında Sultan Makamı’nda 1 ambulans sürekli hazır halde bekliyor. 2 doktor, 2 hemşire ve 2 hasta bakıcının günün 24 saati nöbet tuttuğu Sultan Makamı’nda ayrıca organizasyon işleri ve bilgilendirme hizmetleri için kişisel kılavuz hizmetleri veren birim de bulunuyor.

 

Merkezi noktalara kolayca ulaşım sağlayabilecek bir konumda bulunan Sultan Makamı, Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne de çok yakın bir mesafede yer alıyor. Kadıköy, Altunizade, Üsküdar, Şaşkınbakkal, Bağdat Caddesi gibi merkezi konumlara yakın mesafede bulunmakta,