Çiftçi Towers'ta Garanti'nin yer satın aldığı iddia edildi

26 November 2017

Çiftçiler Holding tarafından İstanbul Zincirlikuyu'da hayata geçirilen Çiftçi Towers projesinde dikkat çeken bir alım yapıldığı iddia edildi. Para Dergisi'nin yaptığı habere göre, iki kule tasarımına sahip projedeki bir kulenin yarısını Garanti Bankası'nın satın aldığı bildirildi. Konuya ilişkin taraflar tarafından henüz resmi bir bilgilendirme yapılmadı. Öte yandan haberde Garanti Bankası'nın projedeki satın aldığı yeri, uzun dönemli kiralama modeli ile kullanmayı amaçladığı da belirtildi.



25 bin metrekarelik arsa üzerinde kurulan Çiftçi Towers'ta 288 adet bağımsız ünite bulunuyor. 45 katlı iki kule tasarımına sahip proje, İstanbul'un gökdelenleri arasına adını yazdırıyor. Projede anahtar teslimlerin yakın zaman içerisinde yapılması bekleniyor.

İstanbul'da iş yaşamının yoğun görüldüğü ve şehrin önemli akslarından biri olarak gösterilen Zincirlikuyu'da konumlandırılan Çiftçi Towers projesinde konut fiyatları 2 milyon TL'den başlıyor. 360 derece manzaraya sahip projede satışların devam ettiği gelen bilgiler arasında.