City Hill Sancaktepe Projesi

Kahramanlı Yatırım Gayrimenkul
City Hill Sancaktepe
Sancaktepe, İstanbul
0216 561 83 83
info@cityhillsancaktepe.com
http://cityhillsancaktepe.com/

Hacısalih Cad. Eyüpsultan Mah. Samandıra Yanyol Bahçeşehir Koleji Arkası Sancaktepe/İstanbul

KONUT SAYISI: 168
PROJE ALANI: 22000
TESLIM TARIHI: 2019-03-31
KONUT TIPLERI:

City Hill Sancaktepe Projesi Hakkında

Kahramanlı Yatırım Gayrimenkul tecrübesiyle inşa edilen City Hill Sancaktepe projesinin ilk etabı 2 blok, 148 daire ve 4 ticari üniteden, ikinci etabı ise 120 daireden oluşuyor. Toplam 6 dönümlük arazi üzerine kurulan City Hill Sancaktepe, 22 bin metrekare inşaat alanında yükselecek.

Farklı daire seçenekleri olan projede, 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar 67 metrekare ile 288 metrekare arasında değişen büyüklüklerle yatırımcılara sunuluyor. Ev sahibi olmak isteyenlere firma bünyesinde uygun ödeme koşulları sunulurken banka kredisi seçeneği de bulunuyor. Kira getirisi açısından da avantajlı bir yatırım olarak değerlendirilen projedeki konutların 900 TL ile bin 200 TL arasında kira bedeline sahip olması öngörülüyor.

Ön lansmanda yüzde 30’u satılan City Hill Sancaktepe projesi, 133 dönümlük ormanın yanı başında konumlanmasıyla da şehrin karmaşasından kaçmak isteyenlerin dikkatini çekiyor. Projeden ev sahibi olanlar bu arazi üzerine spor yapabilme avantajına da sahip olacaklar.

Konfor ve estetiği bir atı altında toplamak isteyen proje, bina özellikleri açısından da yatırımcılarına kolay bir yaşam sunmayı hedefliyor. Ankastre beyaz eşyalarla donatılan dairelerde merkezi ısıtma ve ısı pay ölçer de bulunuyor. Ayrıca sosyal olanaklarıyla da dikkat çeken City Hill Sancaktepe projesinde, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, orman manzarası, güvenlik sistemi, kapalı otopark da bulunuyor.

City Hill Sancaktepe Projesi Nerede

Fiyat Listesi

1+1 (0)
388000 TL -
2+1 (0)
-
3+1 (0)
- 1500000 TL

City Hill Sancaktepe Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Çocuk Yüzme Havuzu
Çocuk Parkı
Spor
Açık Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Açık Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında