CNR Emlak Ankara Fuarı başladı

08 September 2017

ATO Congresium'daki fuar, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanı sıra, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıların da ilgi odağı haline geldi.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, “Ankara'da bir ilk yaşanıyor. CNR, İstanbul'da gerçekleştirdiği uluslararası fuarı Ankara'ya taşıdı. Bu güzel organizasyon için CNR Fuarcılığı tebrik ediyorum. Ankara bu fuarı hak ediyor” ifadelerini kullandı.

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'nün çalışmalarına da dikkat çeken Ceylan, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın talimatı ile Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü tarihe geçecek çalışmalara imza atıyor. Vatandaşımızın tapu işlemlerini en kolay şekilde yapacağı E-Tapu işlemlerine geçiyoruz. Biz bu sistemi 5 dakikada tapu diye tanımlıyoruz” diye konuştu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın himayesinde bu yıl ilk kez gayrimenkul sektörünün önemli şehirlerinden biri olan Ankara'da gerçekleştirilen Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı (CNR Emlak Ankara) dün (7 Eylül 2017) açıldı. Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden olan gayrimenkul için stratejik bir yere sahip olan fuar, 7-10 Eylül tarihlerinde ATO Congresium'da düzenleniyor. CNR Holding kuruluşu İstanbul Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen fuara, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) de destek veriyor.

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin sunulduğu, ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelen fuarın açılışı, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem'in ev sahipliğinde Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, MÜSİAD Başkanı İlhan Erdal, Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanı Hacı Ali Taylan, CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel ve sektör temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti.

CNR Emlak Ankara Fuarı'nın açılışında konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Yardımcısı Mehmet Ceylan, “Ankara'da bir ilk yaşanıyor. CNR, İstanbul'da gerçekleştirdiği uluslararası fuarı Ankara'ya taşıdı. Bu güzel organizasyon için CNR Fuarcılığı tebrik ediyorum. Ankara bu fuarı hak ediyor. Ceyda Erem Hanım da dile getirdi. Bu fuarın daha da büyüyüp gelişmesi için Ankara'da büyük bir fuar alanına ihtiyaç var. İnşallah bu sorunu halletmenin gayreti içinde olacağız” şeklinde konuştu.