Çukurova Balkon Projesinde Yılbaşı Fırsatı

19 December 2016

Çukurova Balkon projesinde yılbaşına kampanyası ile peşinatsız KDV'siz daire sahibi olma imkanı sunuluyor...

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal’da hayata geçirilen Çukurova Balkon projesinde yılbaşına özel kampanya başlatıldı. 19 ve 20 katlı 2 blok halinde yükselen Çukurova Balkon projesinde tüm daireler balkonlu olarak dizayn edildi.

Toplam 261 konuttan meydana gelen Çukurova Balkon projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede bazı dairelerde iki ya da üç balkon, bazılarında ise 30 metrekareye kadar teras ya da 20 metrekareye kadar bahçe kullanım alanı bulunuyor.

Çukurova Balkon fiyatları 386 bin TL ile 1 milyon 400 bin TL arasında değişiyor. Projenin yılbaşı kampanyasında peşinat ve KDV ödemeden daire sahibi olma imkanı sunuluyor. Ayrıca yüzde 0,70 faizle 120 aya kadar vadelendirilebiliyor.

Kartal Metrosu’na ve yeni açılacak İKEA’ya 600 metre mesafede konumlanan Çukurova Balkon projesinde teslimlerin Eylül 2017’de yapılması planlanıyor. Projede yarı olimpik açık yüzme havuzundan barbekü alanına, fitness merkezinden hobi odasına birçok sosyal donatı alanı bulunuyor.