Çukurova Belediyesi'nden satılık 2 arsa

07 May 2018

Çukurova Belediyesi, K.Ocağı Mahallesi'nde yer alan 3 bin metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale yolu ile satışa sunuyor.

Söz konusu arsaların ihalesi 23 Mayıs 2018 günü yapılacak. Öte yandan arsalar için belirlenen muhammen bedel 10 milyon 450 bin TL değerinde.

Çukurova Belediyesi'nden arsaların özellikleri ve yapılacak ihaleye yönelik bir açıklama yapıldı:

"1 - Mülkiyeti Belediyemize ait olan ve aşağıda nitelikleri belirtilen arsalar 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre (kapalı teklif usulü) satılacaktır.


2 - İhale Çukurova İlçe Belediyesi Encümen Salonunda yapılacaktır.
3 - Söz konusu arsanın ihalesine ilişkin şartname ve ekleri mesai saatleri içerisinde Emlak ve İstimlâk Müdürlüğümüzde görülebilir ve temin edilebilir.
4 - Geçici teminat muhammen bedelin %3 ü kadardır.
5 - İsteklilerden istenen belgeler;
a) Teklif mektubu
b) Geçici teminat bedeli makbuzu veya teminat mektubu
c) Gerçek kişiler için nüfus cüzdanı sureti
d) Gerçek kişiler için adli sicil belgesi
e) Gerçek kişiler için yerleşim belgesi (İkametgah Belgesi)
f) Gerçek kişiler için imza sirküsü (Noterden) ve vekâleten iştirak ediliyorsa, isteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair ihale tarihi itibariyle son bir yıl için düzenlenmiş noter tasdikli vekâletname,
g) Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve / veya Sanayi veya Esnaf Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapılmış olduğu yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge (Tescil Belgesi) ve kayıtlı olduğu Vergi Dairesi kaydı ve teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren noter tasdikli belge ve imza sirküleri
ğ) Yabancı istekliler için Türkiye'de gayrimenkul edinilmesine ilişkin kanuni şartları taşımak ve Türkiye'de tebligat adresi beyan etmek.
h) Ortak katılım halinde Ortaklık Beyannamesi."