Çukurova Gayrimenkul'den hemen teslim iki proje

15 February 2018

SON Grup şirketlerinden biri olan Çukurova Gayrimenkul firması 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Adana İnşaat 2018 Fuarı’na katılacak. Çukurova Gayrmenkul, fuarda Kartal’da hayata geçirilen “Çukurova Balkon” ve Adana’da proje ortaklarıyla geliştirdiği TMT Park Life Suit projelerinin tanıtımını yapacak.

Ayrıca yatırım yapmak isteyenlere özel olarak fuar dönemi boyunca Çukurova Balkon’u “yüzde 5 peşin, hemen taşın” kampanyasıyla, TMT Park Life Suit projesini ise 295 bin TL’den başlayan cazip fiyat avantajı sunulacak. Söz konusu projelerde hemen teslim avantajı da bulunuyor. 

ÇUKUROVA BALKON'DA ALTERNATİF ÖDEME FIRSATLARI

Çukurova Balkon projesinde 'Yüzde 5 peşin, hemen taşın' kampanyasında yatırımcılar sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek hemen teslim daire sahibi olma imkanı buluyor. Ayrıca konut tutarının yüzde 15’i için bir yıl sonra vade farksız ödeme imkanı da tanınıyor. Çukurova Balkon projesinde kalan yüzde 80’lik tutar için 120 ay banka kredisi kullanma olanağı da sunuluyor. Projede fuar dönemi boyunca geçerli olan kampanyada ikinci bir alternatif olarak yüzde 50 peşinat ödemek isteyenlere kalan yüzde 50’yi 36 ay vade farksız ödeme seçeneği imkanı sağlanıyor.