Daire Kartal projesinde 2 yıl kira garantisi sağlanıyor

24 November 2018

Bodur Gayrimenkul Geliştirme tarafından İstanbul Anadolu yakası Kartal'da hayata geçirilen Daire Kartal projesinde yeni bir kampanya başladı. Buna göre projede, yüzde 20 indirim ve 2 yıl boyunca kira garantisi sunuluyor.

Hemen tapu ve hemen teslim imkanının sağlandığı Daire Kartal projesinde yatırımcılara 20 yıl içerisinde yaptıkları yatırımı amorti etme şansı sağlanıyor. Ayrıca yatırımcılar, sağlanan kira garantisi ile konut taksitlerini kolayca ödeyebilecekler.

UYGUN FİYATLARLA LÜKS YAŞAM ALANI

Anahtar teslimlerinin 2017 yılının son çeyreğinde başladığı Daire Kartal projesinde konut satışları devam ediyor. 244 daireden oluşan projede 1+1 ve 2+1 konut tipi seçenekli daireler yatırımcılara sunuluyor.

4 bin metrekarelik alanda butik site konseptinin benimsendiği Daire Kartal projesi, dış mimarisi ve konut içi özellikleriyle yatırımcısına modern yaşamdan esintiler sunuyor. Projede aynı zamanda konut fiyatlarının uygunluğu dikkat çekiyor.



ŞEHRİN GÖBEĞİNDE GÜVENLİ YAŞAM ALANI

Özellikle son yıllarda yaşanan konut canlılığı ve ulaşım ağlarının gelişmesiyle büyük bir dönüşüm yaşayan Kartal'da konumlandırılan Daire Kartal projesi, yatırımcısına avantajlı bir lokasyonda yaşam sürme imkanını tanıyor.

Metroya sadece 350 metre uzaklıkta konumlandırılan proje; Pendik Marina’ya 8 kilometre, Bostancı’ya 12 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 kilometre, Kadıköy’e 22 kilometre uzaklıkta bulunuyor.