Daire Kartal yatırımcılara arabalı ev fırsatı sunuyor

19 March 2018

Bodur Gayrimenkul Geliştirme tecrübesiyle inşa edilen Daire Kartal projesinde 'Bir Kale rezidansı' yeni bir kampanyaya imza atılıyor. Kartal’da yükselen Daire Kartal projesinde yeni kampanyalarla konut sahibi olmak isteyenlere çok özel fırsatlar bulunuyor. Kale Grubu tecrübelerinin gayrimenkul sektörüne aktarıldığı Bodur Gayrimenkul tarafından Daire Kartal projesinde yatırımcılar evlerine kavuşmaya başladı ve hayat başladı. 

Projede kalan sınırlı sayıda daireler için cazip bir teslimat kampanyası da yatırımcılara sunuluyor. Projede 'Aracını peşinat yap hem aracını hem evini yenile' fikri ile hayata geçen kampanyası başlatıldı. Daire Kartal projede 1+1 konutları tercih edenlere özel, sıfır kilometre Nissan’ın SUV modeli Qashqai, 2+1 konutları tercih edenler için ise Mercedes’in CLA modelini bir yıllık kiralama ayrıcalığı ile hediye edeceğini açıkladı. Toplam 299 bin TL’den başlayan fiyat avantajları satışa çıkarılan Daire Kartal projesinde 60 ay vadeli satın alımlarda ise yüzde 0 faiz avantajları da yatırımcılara sunuluyor. 

kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 kilometre, Kadıköy’e 22 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 23 kilometre mesafede yükseliyor.