DAP Çeşme projesi, yalı konseptini Ege’nin mavilikleriyle buluşturuyor

18 August 2023

DAP Yapı’yı da bünyesinde bulunduran DAP Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Akdeniz mimarisinin zarif çizgilerinden esinlendiğimiz DAP Çeşme’de yeşilin, mavinin, denizin, rüzgârın ve güneşin benzersiz uyumunu bir araya getirdik. Burada atılacak her adım hem gelecek hem de mutluluk için iyi bir yatırım” dedi.

DAP Yapı’nın Ege’nin en nitelikli tatil rotalarından biri olan Çeşme’de hayata geçirdiği DAP Çeşme projesi için ön talep dönemi başladı. Yerel mimari ve tasarım geleneklerinden esinlenerek, bölgesel yapı malzemeleri ve doğal peyzaj gibi unsurlarının kusursuz birleşimiyle hayata geçirilen projede 4+1’den 6+1’e kadar farklı yalı seçenekleri bulunuyor. Üç cepheden denizi gören yalıların yanı sıra 1+1, 2+1 ve 3+1’den oluşan ve tamamı deniz manzarasına sahip yalı dairelerinin yer aldığı DAP Çeşme projesi, Çeşme Marina’nın yanı başında 12 ay boyunca denize sıfır bir yaşama davet ediyor.

HEM TARİHİ HEM MODERN BİR YAŞAM ALANI

Osmanlı ve Roma mimarisinden izler taşıyarak hem tarihi hem modern bir yaşam alanı olarak tasarlanan DAP Çeşme, ayrıcalıklı ve keyifli bir yaşam alternatifi sunuyor. Çeşme Marina’ya 2 kilometre, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 6 kilometre, Medicana Hastanesi’ne 8 kilometre, Alaçatı Çarşısı’na 12 kilometre ve Port Alaçatı Marina’ya ise 16 kilometre yakınlıkta konumlanıyor. Sporu da hayatın tam merkezine yerleştiren DAP Çeşme, rüzgâr sörfünden bisiklete, yeşillikler içinde yürüyüşten pilates ve yogaya, doğayla iç içe sağlıklı bir yaşam alternatifi sunuyor.