Dap Yapı İzmir Projesi

Dap Yapı
Dap Yapı İzmir
Bornova, İzmir
444 9 327
info@dapyapi.com.tr
http://dapyapi.com.tr/dapizmir/

Mustafa Kemal Cad. Bornova/İzmir

KONUT SAYISI: 700
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI: 2020-12-31
KONUT TIPLERI:

Dap Yapı İzmir Projesi Hakkında

İstanbul’da markalı konut üreticilerinin önde gelen isimlerinden biri Dap Yapı İzmir’de yeni bir projeye imza atıyor. Dap Yapı’nın İzmir’de hayat geçireceği ilk proje olma özelliğini taşıyan kuleler Bornova’da Atatürk Stadı'nın hemen yanında inşa edilecek. İsmi henüz belli olmayan proje, 30 katlı 2 bloktan oluşacak. Toplam 700 konuttan meydana gelecek olan proje, yaklaşık 400 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek. Projede balkonlu ve teraslı evlere yer verileceği belirtiliyor.

Projeyle ilgili açıklama yapan Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstanbul ile İzmir arasını 3,5 saate indirmesi beklenen otoyol projesi ve Körfez Geçiş Köprüsü projelerini gördükten sonra İzmir'e yatırım yapmaya karar verdiklerini dile getirdi.

İzmir’in yerel mimarisine uygun olarak inşa edilecek olan proje için Yılmaz, "Proje detayları belli olmadan yoğun talep aldık. Günde 300 ile 1000 kişi arasında değişen sayıda talep geliyor. Toplam talep 13 bin 500'ü buldu. Şehirde yapı stoku oldukça eski. Biz de kentsel dönüşüm konusunda üzerimize düşeni yapmaya hazırız. İzmir’de tek bir proje ile kalmayıp, arazi geliştirmeye devam edeceğimizi de şimdiden söyleyebilirim. İzmir’de kalıcı olacağız" diye konuştu.

Dap Yapı İzmir projesinin ödeme koşulları, konut tipi, teslim tarihi ve fiyatları henüz belli değil. Proje, güvenlik sistemleri, merkezi ısıtma, ısı pay ölçer, kapalı otopark gibi özelliklerle hayata geçirilecek.


Dap Yapı İzmir Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Dap Yapı İzmir Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Spor
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında