Dekon İnşaat

Dekon İnşaat HAKKINDA

Dekon İnşaat, 2005 yılında A-Z İnşaat’a kardeş kuruluş olarak planlanarak kuruldu. Bu kuruluş bir yıl öncesi yani 2004 yılının Nisan ayında A-Z İnşaat Ltd.'nin kuruluşuyla birlikte Göl Konakları projesinin başlaması ardından gelişmesinin bir sonucu olarak ortaya çıktı.
Dekon İnşaat, butik projeleri gerçekleştirmek, daha detaylı hizmet verme gereksinimlerini karşılamak amacıyla mobilya firması olarak kurulan Arte Ahşap Ltd. ile aynı şemsiye altına getirildi.
2006 yılında bitirilmesi planlanan Göl Konakları projesi taahhüt edilenden zamandan 3 ay önce teslim edildi. Daha sonra bu projeye komşu konumda Sempre Konutları inşaat serisini başlatıldı. 2007 yılının Şubat ayında 116 konutluk Dekon Bulvar, Mart ayında da 124 konutluk Dekon Park projeleri başladı. Sempre Konutları Kasım ayında teslim edildi.
Dekon İnşaat, 2008 yılında Sarıgazi'deki 700 konutluk Dekon Kent Projesi'nin kaba yapısını üstlendi. Bir yıl sonra yani 2010 yılında Dekon İnşaat yeni oluşturduğu A.Ş. şirket profili ve Dekon markasıyla Anadolu Yakası Ataşehir bölgesinde kendi ayrıcalığını oluşturdu. Kasım ayında 136 konut içeren Hayat Dekon projesinin temelleri atıldı. 2012 yılında Dekon İnşaat kentsel dönüşümde önemli bölgelerde çeşitli projeler oluşturdu ve Hayat Dekon tamamlanarak daire sahiplerine teslim edildi. 2013 yılının Şubat ayında Çekmeköy / Alemdağ bölgesinde 260 konutluk Dekon Silva projesinin inşaatına başlandı.
Firma Adı
:
Dekon İnşaat
Telefon
:
E-posta
:
info@dekoninsaat.com.tr
Adres
:
Tatlısu Mah. Yesevi Sk. No:1 Dekon Plus D:3-4-5 Ümraniye / İstanbul

Dekon İnşaat Projeleri