Demir inşaat

Demir inşaat HAKKINDA

Demir İnşaat, 1984 yılında kurulmuştur. Kurulduğu yıldan itibaren İstanbul'un çeşitli bölgelerinde daire, çok sayıda işyeri ve konut projesi, okul ve plaza inşaatını hayata geçirmiştir.
Demir İnşaat, İstanbul ilinin Bakırköy, Florya, Bahçelievler, Büyükçekmece, Esenyurt, Küçükçekmece ilçe/semtlerinde çok sayıda konut ve işyeri projesine imza atmıştır. Bunun yanı sıra Beylikdüzü ilçesinde Okyanus Koleji, 15 bin metrekarelik, 'Türkiye'nin en geniş kapsamlı', 1.250 öğrenci kapasiteli kolej binası olarak inşa edilmiştir.
Beylikdüzü’nde çeşitli konut projelerine de imza atan şirket; 84 konuttan oluşan Narçiçeği Sitesi, , 138 konutluk Günışığı Sitesi, 346 konuttan oluşan Ayışığı Halting Place, 489 konutluk Ayışığı Vadi Evleri, 776 konutluk Demir Romance yapılarak oturuma hazır hale getirilmiştir. Ayrıca 28 villa ve 60 ticari alan çalışmalarına da imza atılmıştır.
Esenyurt’ta 110 Rezidance konut, 11 ticari birimden oluşan Ayışığı Butik projesini başarıyla tamamlamıştır. Şirket, Demir Lavida isimli projesini 5 blokta toplam 379 Rezidance konut, 29 ticari birimden oluşacak şekilde Büyükçekmece ilçesinde yapmıştır.
Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da çalışmalara imza atan Demir İnşaat, 480 Konut, 3 Etap 8 Blok ve 55 Odalı Otel olan Turkish City inşaatını, Vinnitsya, Ukrayna’da gerçekleştirmiştir.
Firma Adı
:
Demir inşaat
Telefon
:
E-posta
:
satis@demirinsaat.com.tr
Adres
:
Kavaklı Mah. Mehmet Akif Ersoy Cad. No:24/1 Demir Country Satış Ofisi Beylikdüzü / İstanbul

Demir inşaat Projeleri