Demirel Park Fuar'da Tanıtıldı!

17 February 2017

Demirel Park projesi, İbrahim Demirel İnşaat'ın imzasını taşıyor. Yeni proje, Adana İnşaat 2017 Fuarı’nda beğeniye sunuldu...

TÜYAP tarafından bu yıl on birincisi düzenlenen Adana İnşaat 2017 Fuarı’nda sektörün lider firmalarını bir araya geldi. Fuarda, İbrahim Demirel İnşaat da Demirel Park projesiyle yer aldı.

Demirel Park Projesi Adana'nın Seyhan ilçesinde, gözde lokasyonlardan Türkmenbaşı Bulvarı’nda yükseliyor. Firma Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Demirel'in açıklamalarına göre özgün, prestijli ve konforlu bir yaşamın kapılarını aralayan Demirel Park, hayallerin ötesine geçerek, bir konuttan daha fazlasını sunacak.

Demirel Park Projesinde yer alan daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilmiş. Projenin sosyal olanakları arasında; geniş peyzaj alanı, 290 metrekare kapalı ve 800 metrekare açık yüzme havuzu, sauna, sinema, buhar odası, barbekü alanları, açık hava satranç, rekreasyon alanları, çocuk oyun alanları, fitness salonu, bin 250 metrekarelik açık otopark, 12 bin 800 metrekarelik iki katlı kapalı otopark, misafir otoparkı ve güvenlik yer alıyor.

Akıllı sistem dairelerin yer alacağı proje hakkında konuşan Proje Mimarı Abdullah Altuğ, "Projedeki her detay, konut sahibine kendisini özel hissettirecek şekilde tasarlandı" dedi.