Derin Concept Projesi

Koyungözlü İnşaat
Derin Concept
Çukurova, Adana
0332 248 69 84
info@koyungozluinsaat.com
http://www.koyungozluinsaat.com/derin

Mavi Bulvar Çukurova/ Adana

KONUT SAYISI: 26
PROJE ALANI: 2000
TESLIM TARIHI: 2018-02-28
KONUT TIPLERI:

Derin Concept Projesi Hakkında

Koyungözlü İnşaat’ın 35 yıllık tecrübesiyle Adana Çukurova’da yükselen Derin Concept projesi 26 daireden oluşuyor. Proje toplam 2 bin metrekarelik arsa üzerine kurulacak. Tamamı 4+1 daire tipinden meydana gelen Derin Concept projesindeki konutların genişlikleri ise 225 metrekare olarak tasarlanıyor.

Bölgede lüks ve konforu bir arada sunmayı hedefleyerek dizayn edilen projedeki dairelerin fiyatları ise 550 bin TL ile 600 bin TL arasında değişiyor. Kredi kullanımına uygun olan Derin Concept projesindeki konutların kira getirisinin ise 2 bin TL’den başlaması öngörülüyor. Şubat 2018'de teslim edilmesi hedeflenen projenin tamamlanmasının ardından alıcısına yüzde 30 oranında prim yapması da bekleniyor.

Konforlu ve donanımlı bir yaşam alanı inşa etmeyi hedefleyen proje hem bina hem de sosyal donatıları açısından oldukça zengin bir biçimde tasarlanıyor. Derin Concept projesinin sosyal donatıları arasında yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, mini basketbol ve futbol sahası, kamelya yer alıyor.

Yatırımcılarına kolay bir yaşam alanı sunmayı planlayan projede bina özellikleri olarak asansör, merkezi kombi sistemi, merkezi uydu sistemi, güvenlik, kameralı güvenlik sistemi, jeneratör, ankastre beyaz eşya ve akıllı ev sistemleriyle inşa edilerek satışa sunuluyor.

Derin Concept Projesi Nerede

Fiyat Listesi

4+1 (0)
550000 TL - 600000 TL

Derin Concept Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Çocuk Yüzme Havuzu
Çocuk Parkı
Spor
Açık Yüzme Havuzu
Basketbol Sahası
Futbol Sahası
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Açık Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında