DKY Ada projesi basın toplantısıyla satışa çıkarıldı

29 September 2017

Markalı konut üreticisi DKY, Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’ın dikkat çeken lokasyonlarından biri olan E-5 ile Sahil Yolu hattının tam ortasında, 19 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilecek olan ve değeri 600 milyon TL olan DKY Ada projesini gerçekleştirilen basın toplantısıyla satışa çıkardı.

Adalar manzarası ile huzurlu ve konforlu bir yaşam alanı inşa etmeyi hedefleyen, toplam 4 bloktan meydana gelen DKY Ada projesi farklı formatlarda tasarlanan 792 konuttan oluşuyor. Sınırlı süre için lansmana özel fiyatlarla satışı yapılacak olan DKY Ada projesinin teslimleri ise 36 ay sonra yapılacak.

Markalı konut projeleriyle sektörde dikkat çeken DKY, yeni projesi DKY Ada Prens Adaları’nın tam karşısında, 24 bloktan oluşan 301 konutun dönüştürülmesiyle elde edilen 19 dönümlük bir alanda konumlanıyor. DKY, yeni projesi DKY Ada’yı DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya’nın katılımıyla Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de 29 Eylül Cuma günü düzenlenen toplantıyla basına sunuldu.

Şehir yaşamı ve ada manzarası huzurunu birleştiren yeni bir konsept sunan DKY Ada, toplam 4 blok ve 792 bağımsız bölümden meydana geliyor. Kartal’ın yeni simgesi olması hedeflenen projede, 93,94 ile 211,54 metrekare arasında değişen, 2+1’den 4+1’e kadar balkonlu ve yeni nesil ev konseptiyle +1,5 olarak planlanan 2+1,5 ve 3+1,5 olmak üzere farklı formatlarda konutlardan oluşuyor.

ŞEHRİN İÇİNDE ADA HUZURU YAŞATACAK PROJE

Modern mimari, konforlu ve ferah yaşam alanlarıyla ön plana çıkarak Kartal’ı geliştiren ve dönüştüren DKY Ada projesi, toplu konut yaşamından daha fazlasını arayanlara şehrin ortasında daha huzurlu, daha sportif, stresten ve şehrin karmaşasından uzak, herkesin dilediğince özgürleşebileceği ve doğayla iç içe olacağı tam bir ada yaşamı alanı sağlıyor. Yüzde 70’ini oluşturan peyzaj alanları ile diğer projelerden farklılaşan DKY Ada, şehrin ortasında bir vaha olmaya aday oluyor. DKY Ada'nın ferah, gün ışığı alan, kullanışlı evleri ailelerin ihtiyaçlarına göre dizayn edildi.