Dudullu – Bostancı Metro Hattı

08 June 2015

İstanbulluların merakla beklediği Dudullu - Bostancı Metro Hattı için ilk adımı atılıyor.

“Her Yere Metro, Her Yerde Metro” sloganıyla yola çıkan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Dudullu – Bostancı Metrosu için ilk adımı atıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın bir süre önce haberini verdiği Dudullu – Bostancı Metrosu için ihaleye çıkılıyor.

İHALE 13 AĞUSTOS 2015'TE

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası Raylı Sistemler Müdürlüğü tarafından 13 Ağustos 2015’te yapılacak ihalenin (Dudullu – Bostancı Metrosu İnşaat ve Elektronik İşleri , Yer altı Aktarma Merkezleri –Otoparklar- Depo Alanı ile Yönetim Binası ve Kontrol Merkezi İnşaatı) ilanı bu Cuma yapıldı.

İstanbul'un çoğu bölgesinde metro hattı çalışmalarına start veriliyor. Bunlardan biri de Beykoz Metro Hattı...

BEYKOZ'A YENİ METRO HATTI

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Beykoz’a metro hattı inşa edileceğini açıkladı. Beykoz’da konuşan Başbakan Davutoğlu, Beykoz’a metro geleceğinin müjdesini verdi.

Beykoz’a yapılan yatırımlardan bahseden Başbakan Davutoğlu, metro müjdesi de verdi. Başbakan Davutoğlu, “Beykoz’a metro gelecek. İstanbul’un her yerine metro konforu getirmeye kararlıyız. Şahinkaya Spor Kompleksi’ni yapıyoruz. Beykoz’a yakışır her türlü imkan olacak” diye konuştu.