Dumankaya inşaat

Dumankaya inşaat HAKKINDA

Yarım asırlık tecrübesiyle, insanların temel tüketim ihtiyaçları doğrultusunda güvenli, konforlu, çevreci ve teknolojiyi içinde barındıran yaşam alanları geliştiren Dumankaya, hem kent içi hem kent çevresinde gelişmekte olan yeni yerleşim birimlerinde önemli projelere imza atmıştır.
Türkiye’nin en çok tercih edilen 5 yaşam alanı geliştirici şirketinden biri olma başarısını yakalayan Dumankaya, istikrarlı bir grafik üzerinde seyreden, şeffaflık ve modern kurumsal yönetim ilkeleri doğrultusunda hazırlanan finansal bilgileri ile 2014 yılında Capital 500 Türkiye listesinde, cirosunu en çok artıran 25 firma arasında 3. sırada yer almıştır. Bunun yanı sıra yine aynı yıl verileri ile Fortune 500 Türkiye “En Hızlı Büyüyen Şirketler” başlığında faiz ve vergiden önceki kazancını en çok artıran 5. şirket unvanına almaya hak kazanmıştır.
Nielsen tarafından yapılan Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın 2015 sonuçlarına göre Dumankaya, tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek yine açık ara “En Beğenilen İnşaat Şirketi” seçilmiştir. Spontan bilinirlikte ise akla gelen ilk iki inşaat şirketinden biridir.
Türkiye İtibar Endeksi’nin 2011, 2012, 2013 yılı araştırmalarında da, üç yıl üst üste araştırma radarına giren Dumankaya, Türkiye İtibar Endeksi (TİE) Başarı Belgesi sahibidir.
Superbrands Türkiye seçici kurul üyeleri ve Nielsen araştırma şirketinin yaptığı ölçümlemeler sonucunda da, Dumankaya 2014–2015 döneminin “süper markası” seçilmiştir.
Son olarak, The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri kapsamında Dumankaya, gayrimenkul sektöründe itibarını en çok artıran şirket olarak 1.lik ödülüne layık görülmüştür.
Hızla değerlenen projeleriyle yatırımcılarına istikrarlı bir şekilde kazandırmaya devam eden Dumankaya, sadece Türkiye’de değil, uluslararası ölçekte de yeni projeleri heyecanla beklenen kurumsal bir güç olmayı sürdürmektedir.
Dumankaya, yenilikçi ve müşteri odaklı yapısından ödün vermeden, hem yurt içinde hem de yurt dışında dikkat çekici ve adını başarılarla duyuran bir marka olarak anılmaya devam etmektedir.
20 binin üzerinde aileyi ev sahibi yapan ve konut sektörünün standartlarını belirleyen Dumankaya, bugün inşaat başta olmak üzere otomotiv, rent a car, sigorta ve PVC kapı pencere üretimi alanında hizmet veren bir şirketler topluluğuna dönüşmüştür.
Firma Adı
:
Dumankaya inşaat
Telefon
:
02126728898
E-posta
:
info@dumankaya.com
Adres
:
Ankara Yolu Pendik Kavşağı/Pendik/İstanbul

Dumankaya inşaat Projeleri