Duru Beytepe konutlarında indirim fırsatı

26 January 2018

Tona Yapı ve Safe Grup imzalı Duru Beytepe projesi ev sahibi olmak isteyenler için yeni kampanya çalışması yapıyor. Ankara'nın dikkat çeken yerleşim yerlerinden biri olan Beytepe’de inşa edilen Duru Beytepe projesi, sunmuş olduğu kampanyalarla kaliteli ve huzurlu yaşamın anahtarını yatırımcılara sunuyor.

Duru Beytepe, peşin ödemede yüzde 20, lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Ayrıca projeden ev sahibi olmak isteyenlere firma bünyesinde 50 aya varan vade farksız ve kişiye özel ödeme planları sağlanıyor. Projedeki bu fırsat 15 Şubat 2018 tarihine kadar devam edecek. Ödeme kampanyası ile hem Ankara hem de Türkiye ekonomisine kazanç sağlamayı amaçladıklarının belirten Tona Yapı&Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal “15 Şubat’a kadar devam edecek olan kampanyamız ile Duru Beytepe’de kaliteli bir yaşamın kapılarını aralayacağız” ifadelerini kullandı. 

Duru Beytepe projesi toplamda 47 bin 276 metrekarelik arazi üzerine kuruluyor. Projede toplam 484 daire yer alıyor Proje, bünyesinde barındırdığı çocuk oyun alanları, sosyal yaşam alanları ve sağlıklı yaşam alanları ile yatırımcılara ayrıcalıklı bir yaşam alanı dizayn ediyor. Konutlar 2+1’den 5+1’e kadar farklı tiplerde tasarlanıyor. Modern yaşamın yansımalarının detaylandırıldığı proje, aynı zamanda doğanın huzur veren bir yapı ile ev sahibi olmak isteyenlere sunuluyor. Açık ve kapalı spor alanları seçenekleri de bulunan Duru Beytepe, basketboldan futbola, tenisten bisiklet parkuruna kadar birçok olanağı da konut sahiplerine sunuyor.