Elit Grand Palas Projesi

Delmar Yapı
Elit Grand Palas
Kurtköy, İstanbul
0216 482 7070
lonnin@hotmail.com
http://www.elitgrandpalas.com

Yenişehir Mh, Millet Cd, Lale Sk, No:6 Kurtköy / İSTANBUL

KONUT SAYISI: 532
PROJE ALANI: 10680
TESLIM TARIHI: 2016-01-30
KONUT TIPLERI:

Elit Grand Palas Projesi Hakkında

Delmar Yapı tarafından hayata geçirilen Elit Grand Palas projesi İstanbul Anadolu yakasında Pendik'e bağlı Kurtköy'de yükseliyor. 55 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen proje 8 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Toplam 532 adet konuttan meydana gelen Elit Grand Palas projesi stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projede 1+0 daireler 45 metrekare, 1+1 daireler 65 metrekare büyüklüklere sahip.

"Dünyanın En İyi Rezidans Mimari Projesi" ödülüne sahip olan Elit Grand Palas projesi Şelçuklu'dan günümüze uzanan klasik Türk mimarisi eserlerinden esinlenerek tasarlandı. Projede 500 metrekare alana sahip 7 metrelik yüksek tavanlı lobi, 4 bin metrekare iç avlu bahçesi bulunuyor.

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Elit Grand Palas projesinde vale parking, lobi hizmeti, temizlik, alışveriş gibi destek hizmetleri, acil sağlık müdahale desteği gibi ayrıcalıklar sunuluyor.

Kurtköy Elit Grand Palas projesinde yüzde 25 peşinattan sonra kalan tutar konut kredisi ile 120 aya kadar ödenebiliyor. Ayrıca Delmar Yapı bünyesinde kişiye özel alternatif ödeme seçenekleri de sunuluyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na 1,5 kilometre mesafede konumlanan Elit Grand Palas projesi Kurtköy Fuar ve Kongre Merkezi'ne, HABOM'a, Üniversiteler'e, İstanbul Park Formula 1 Pisti'ne, Viaport AVM'ye, TEM'e, E-5'e, Pendik Marinatürk'e yakın mesafede yer alıyor.

Elit Grand Palas Projesi Nerede

Fiyat Listesi

1+0 (0)
230000 TL -
1+1 (0)
464000 TL -

Elit Grand Palas Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Cafe
Yeşil Alan
Sosyal Tesis
Çocuk Yüzme Havuzu
Çocuk Parkı
Restaurant
Alışveriş Merkezi
Eğlence Merkezi
Mini Golf
Spor
Spor Salonu
Fitness Salonu
Sauna
Yürüyüş Alanları
Kapalı Yüzme Havuzu
Açık Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Hemen Teslim
Satışta