Elite Concept Projesi

Şua inşaat
Elite Concept
Kadıköy, İstanbul
444 97 82
info@eliteconcept.com.tr
http://eliteconcept.com.tr/

Niyazi Bey Sokak Tepe Camii Altı, Fikirtepe Kadıköy / İstanbul

KONUT SAYISI: 785
PROJE ALANI: 24000
TESLIM TARIHI: 2018-06-30
KONUT TIPLERI:

Elite Concept Projesi Hakkında

Şua İnşaat tarafından yaşama geçirilen Elite Concept projesi İstanbul Anadolu yakasında Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yer alıyor. Şua Elite Concept projesi kentsel dönüşüm kapsamında yaşama geçiriliyor.

24 bin metrekare alan üzerine yayılan Elite Concept projesi toplam 785 adet daire ve 26 ticari birimden meydana geliyor. Projenin 10 bin metrekare yeşil alanlara ayrılmış durumda.

İnşaat çalışmalarının başladığı Elite Concept projesinde daire teslimlerinin 2018 yılının ilk yarısında yapılması planlanıyor. Proje E-5’in yanı başında, metro, metrobüs, TEM Otoyolu, Üsküdar ve Kadıköy’e yakın mesafede konumlanıyor.

Elite Concept projesi 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinde dizayn edildi. Projede yer alan dairelerin alanları 66 metrekare ile 220 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Yüzde 90 cam panoramik cephe mimarisine sahip olan Elite Concept projesinde daireler Marmara Denizi, Adalar, Tarihi Yarımada ve Çamlıca manzarasına hakim olarak yükseliyor.

Akıllı ev sistemine sahip olan Fikirtepe Elite Concept projesinin yüzde 75'i sosyal donatı ve peyzaj alanına ayrılmış durumda. Doğaya dost olarak inşa edilen projede gri su arıtma sistemi ve güneş enerjisi sistemi bulunuyor.

Adnan Kazmaoğlu Mimarlık imzası taşıyan Elite Concept projesinde ön talep süreci devam ediyor. Ruhsatı alınan Elite Concept projesinde daire fiyatları ve ödeme koşulları henüz açıklanmadı.

Elite Concept Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Elite Concept Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Cafe
Yeşil Alan
Sosyal Tesis
Çocuk Yüzme Havuzu
Çocuk Parkı
Restaurant
Hamam
Spor
Fitness Salonu
Sauna
Yürüyüş Alanları
Kapalı Yüzme Havuzu
Açık Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
İnşaat Aşamasında