Elysium Miramar Bodrum Projesi

Ofton inşaat
Elysium Miramar Bodrum
Bodrum, Muğla
02523163085
info@ofton.com.tr
http://www.elysiummiramar.com/

Yokuşbaşı mahallesi 1814 sokak no: 8/A Bodrum Muğla

KONUT SAYISI: 50
PROJE ALANI: 22000
TESLIM TARIHI:
KONUT TIPLERI:

Elysium Miramar Bodrum Projesi Hakkında

Muğla Bodrum'da yaşama geçirilen Elysium Miramar Bodrum projesi Ofton İnşaat imzası ile inşa ediliyor. 22 bin metrekare alan üzerinde yayılan Elysium Miramar projesi az katlı bloklar halinde butik bir proje olarak yükseliyor.

Deniz, doğa, marina ve Bodrum kalesi manzarasına hakim olan Elysium Miramar Bodrum projesi 46 adet ikiz villa ve 4 adet penthousedan meydana geliyor.

Elysium Miramar projesinde villaları 3 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi. 192 metrekar büyüklüğe sahip olan Elysium Miramar Bodrum projesinde her villanın 110 ila 153 metrekare bahçesi bulunuyor.

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Elysium Miramar Bodrum projesinde çam ve zeytin ağaçlarının arasında yürüyüş yapılabilen doğal patika alanları bulunuyor. 4 mevsim yaşama imkanı bulunan projede evlerin tamamı akıllı ev teknolojisiyle dizayn edildi.

Elysium Miramar Bodrum projesinden ev sahibi olanlar Ortakent, Bardakçı koyu, Yalıkavak ve Torba’da hizmet veren anlaşmalı beach clublerden indirimli fiyatlarla faydalanabilecek. Projede Bodrum şehir merkezine yürüyerek 10 dakika, alışveriş merkezleri ve hastanelere arabayla 5 dakika mesafede konumlanıyor.

Elysium Miramar Bodrum Projesi Nerede

Fiyat Listesi

3+1 (0)
530000 EUR - 1150000 EUR

Elysium Miramar Bodrum Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Çocuk Yüzme Havuzu
Villa
Spor
Fitness Salonu
Yürüyüş Alanları
Açık Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Hemen Teslim
Açık Otopark
Satışta