Elysium Tece projesi ile uygun fiyata lüks daire sahibi olma fırsatı

09 November 2017

12 katlı 2 blok tasarımıyla oluşturulan Elysium Tece projesinde 40 konut bulunuyor. İnşaat çalışmalarında sona gelinen projede, 2+1 ve 4+1dubleks konut tipi seçenekli daireler yer alıyor.

Merger Grup imzasıyla yükselen Elysium Tece projesinde yer alan 2+1 dairelerin büyüklükleri 113 metrekare, 4+1 dublekslerin büyüklükleri ise 200 metrekare olacak şekilde tasarlanıyor.

FİYATLAR 173 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

Konut teslimlerinin 2017 Aralık'ta yapılması planlanan Elysium Tece projesinde kalan dairlerin satışları sürüyor. Projede 2+1 dairelerin fiyatları 173 bin TL ile 185 bin TL arasında değişiyor. 4+1 dubleks konutların fiyatları ise 350 bin TL ile 400 bin TL arasında değişiyor.

Banka kredisi kullanarak konut sahibi olunan projede firma tarafından kişiye özel ödeme seçenekleri de sunuluyor.



HER MEVSİM YAŞAM İÇİN UYGUN DAİRELER

Elysium Tece projesinin bulunduğu bölge tatil bölgesi olması sebebiyle projedeki konutlar için, 'Yazlık' nitelendirilmesi yapmak yanlış olacaktır. Zira Merger Grup, "Her mevsim Tece" sloganıyla oluşturduğu dairelerde yaz-kış lüks bir yaşam sunuyor.

Bin 700 metrekarelik arsa üzerinde kurulan Elysium Tece projesinin yaşam alanındaki sosyal donatılar ise projeye kalite katacak düzeyde oluşturulmuş. Projede; fitness salonu, yüzme havuzu, spor alanları, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, güvenlik, otopark, yeşil alan ve yürüyüş parkuru gibi sosyal donatılar bulunuyor.