Emlak Konut'un 2 projesinde ön talep dönemi başladı

24 July 2017

Yeni projelerinin müjdesini geçtiğimiz aylarda veren Emlak Konut Yatırım Ortaklığı, İstanbul Başakşehir ilçesinde yer alacak Kayabaşı Bölge Parkı Projesi kapsamında olan Kuzey Yakası Projesi'nde yer alan ticari üniteler ve Kocaeli Körfez bölgesinde yer alan Körfezkent Çarşı Projesi için ön talep toplamaya başladı.

350 dönüm arazi üzerinde yükselecek Emlak Konut Kuzey Yakası Projesi, 50 dükkan ve 350 ofisten oluşuyor. 236 milyon 909 bin TL'lik yatırımla oluşturulan projede ön talep toplanmaya başlanırken yakın zaman içerisinde de ticari ünitelerin satışa çıkması bekleniyor.

Emlak Konut GYO'nun Körfez'deki yeni projesi olan Körfezkent Çarşı Projesi'nde de ön talep toplama dönemi başladı. 6 blok halinde tasarlanan projede 40 konut yer alırken 37 dükkan ve 24 ofis alanı da ticari ünite olarak yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde çevre düzenleme sözleşmesinin imzalandığı projede çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Ön talep toplanmaya başlanan Körfezkent Çarşı Projesi ve Kuzey Yakası Projesi'ne Emlak Konut'un resmi web sitesinden ön talep formu doldurabilirsiniz.

ÖN TALEP FORMU İÇİN TIKLAYINIZ