Esta Acıbadem Projesi

Esta Construction
Esta Acıbadem
Üsküdar, İstanbul
0212 803 04 26
info@estacons.com
http://estacons.com/

Bulgurlu Mah. Acıbadem-Üsküdar/İstanbul

KONUT SAYISI: 897
PROJE ALANI: 30622
TESLIM TARIHI: 2019-09-30
KONUT TIPLERI:

Esta Acıbadem Projesi Hakkında

Esta İnşaat ve A Yapı işbirliği hayata geçirilecek olan Esta Acıbadem projesi 30 bin 622 metrekarelik arsa üzerine inşa ediliyor. Toplam 8 bloktan oluşan projede 897 konut ve 11 ticari ünite de yer alıyor. Farklı yaşam alanlarını bir arada sunacak olan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde konutlar bulunuyor. Dairelerin brüt alanları 69,87 ile 258,21 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Esta Acıbadem projesinde fiyatlar ve ödeme koşulları henüz belli değil.

Basın Ekspres ve Beyoğlu'nda iki yeni projeye imza atacak firmanın bir diğer projesini ise Acıbadem’de yükseltmeye hazırlanıyor. TOKİ'den satın alınan 30 dönümlük arsa üzerine kurulacak olan Esta Acıbadem projesi için ÇED süreci başladı.

Konforlu ve lüks bir yaşam alanı üretmeyi hedefleyen Esta’nın yeni projesi de hem bina hem de sosyal donatılar açısından geniş özelliklere sahip. Projenin sosyal donatıları arasında açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik sistemi, kapalı otopark bulunuyor. Ayrıca projenin bina özelliklerinde ise merkezi ısıtma, ısı pay ölçer ve ebeveyn banyosu yer alıyor.

Esta Acıbadem Projesi Nerede

Fiyat Listesi

Esta Acıbadem Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Çocuk Yüzme Havuzu
Çocuk Parkı
Spor
Fitness Salonu
Sauna
Kapalı Yüzme Havuzu
Açık Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Satışta
İnşaat Aşamasında