Eston Şehir Koru meydan ve korularıyla yeni bir hayat sunuyor

14 November 2017

Markalı konut üreticilerinden biri olan Polatyol İnşaat tecrübesiyle yükselen Eston Şehir Koru lansman toplantısıyla tanıtıldı. Eston Şehir Koru projesi alışılmışın dışında nefes aldıran meydanları, koruları, açık hava sineması, amfi tiyatrosu, meyve bahçeleri, göleti ve özel evcil hayvan parkı gibi eşsiz imkânlarıyla yatırımcılarına yeni bir yaşam alanı sunmayı hedefliyor.

Four Seasons Hotel’de düzenlenen basın toplantısına İnşaat sektöründe köklü firmalar arasında yer alan Polatyol firmasının Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, Polatyol Grup CFO’su Gökhan Harunoğlu, Evrenol Mimarlık Kurucu Ortağı Mehpare Evrenol da katıldı.

Proje toplam 1.6 milyon metrekare arazisiyle Avrupa’nın en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden biri olacağına değinen Polatyol Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, “Yeni gayrimenkul projemiz Eston Şehir Koru, tıpkı Mahallem projemizde olduğu gibi Bahçeşehir’in gerçek dokusuna uygun, yeşille iç içe az yoğunluklu bir proje oldu. Eston Şehir Koru’yu, 4 bin kişilik keyifli bir kasaba olarak planladık. 215 dönüm üzerine inşa edilecek projede 90 dönüm yeşil alan, 25 dönüm aktivite alanı planlandı. Meyve ve sebze bahçeleri, amfi tiyatro, açık hava sineması, evcil hayvan parkı, meydanları ve korularıyla hayat enerjimizi koruyacak çok özel bir projeyi hayata geçirmenin heyecanını yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

PROJE, 5 BİN 500 METREKARE FİYATIYLA SATIŞTA

Projede, ağırlıklı olarak villa, Katlı villa, 5 katlı Koru Konakları ve 7-8 katlı Koru Evleri’yle toplam 1090 konut ve 31 ticari birim hayata geçiriliyor. Eston Şehir Koru projesi 2019’un ikinci yarısında tamamlanması hedefleniyor. Yatırımcılarına arklı bir yaşam sunmayı planlayan proje 2+1’den başlayarak 5,5+1’e kadar uzanan geniş bir yelpazede konut tipleri 5 bin 500 TL metrekare fiyatıyla satışa çıkıyor.