Euroleague Basketbol sponsoru Sinpaş GYO oldu

08 February 2018

Gayrimenkul sektörünün deneyimli firmaların biri olan ve 44 yıllık tecrübeye sahip olan Sinpaş GYO, Avrupa’nın önde gelen basketbol kulüplerinin mücadele ettiği Euroleague Basketbol’a resmi sponsor oldu. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer ve Euroleague Basketbol Yönetim Kurulu Başkanı Jordi Bertomeu’nun katıldığı basın toplantısında konuşma yapan Seba Gacemer, “Sinpaş GYO olarak yalnız inşaat sektörüne değil, hayatın her alanına değer katmayı çok önemsiyoruz. Euroleague Basketbol gibi büyük bir organizasyona sponsor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

İş birliğinin duyurulması için düzenlenen basın toplantısında, Fenerbahçe Doğuş Erkek Basketbol Takımı Baş Antrenörü Zeljko Obradoviç’in 2018’de Sinpaş GYO’nun iletişim faaliyetlerinin yüzü olacağı da açıklandı.

Gacemer, “Basketbol camiasında “Avrupa’nın En Elit Basketbol Ligi” olarak görülen EuroLeague takımlardan biri olan Fenerbahçe Doğuş basketbol takımı, geçen yıl Turkish Airlines EuroLeague’de üstün bir mücadele sergileyerek şampiyon olmuş, tüm Türkiye’nin göğsünü kabartmıştır. Biz buna sadece bir takımın başarısı olarak değil, Türkiye’nin başarısı olarak bakıyoruz. Ve umutla söylemek isterim ki; bu başarıların artarak devam edeceğine inanıyoruz. Türk basketbolunu yurtiçinde ve yurtdışında destekleyen büyük bir kitle var. Bizim müşteri grubumuzda da böyle bir kitlenin olduğunu görüyoruz. Onlarla sadece satış ofislerinde değil böyle sosyal ortamlarda da birlikte olmak istiyoruz. Bunun için iki değerli marka Sinpaş ve Euroleague Basketbol bu güzel iş birliğine imza atıyor” şeklinde konuştu.