Evalpark İstanbul Projesi Ön Talep Topluyor

19 February 2016

Mart'ta satışlarına başlanacak olan Evalpark İstanbul'da ön talep süreci başladı. Evalpark İstanbul fiyatları 219 bin 600 TL'den başlıyor...

Eval inşaat tarafından hayata geçirilen Evalpark İstanbul projesinde ön talep toplanmaya başlandı. İstanbul Avrupa yakasında Bahçekent'te inşa edilen Evalpark İstanbul projesi Mart ayında satışa çıkacak.

İnşaat çalışmalarına başlanan Evalpark İstanbul proje 2 etap halinde rezidans, konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Evalpark İstanbul projesinin ilk etabında 382 adet konut ve 12 adet ticari ünite yer alıyor.

Evalpark İstanbul projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde dizayn edildi. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 72 metrekare ile 160 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Evalpark İstanbul fiyatları 219 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor. Projeden daire sahibi olmak isteyenlere yüzde 35 peşinat ödedikten sonra Eval İnşaat bünyesinde 36 aya kadar vadelendirme imkanı sunuluyor.

Teslimlerin 2018 yılının Ekim ayında yapılması planlanan Evalpark İstanbul projesi Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, 3. Köprü, Tem Otoyolu ve metronun bulunduğu mega yatırımların çevrelediği bir bölgede yükseliyor.

Evalpark İstanbul sosyal olanakları;

- Spor alanları
- Yüzme havuzları
- Türk Hamamı
- Sauna
- Eğlence mekanları
- Fitness salonu
- Çocuk oyun alanları
- Kreş
- Yürüyüş yolları
- Otopark
- Güvenlik