EVvel İstanbul projesi 20 yıl vade kampanyası ile satışta

06 February 2017

İntaya-İntes-EYG Yapı tarafından hayata geçirilen Evvel İstanbul projesinden, Emlak Konut GYO'nun 20 yıl vade kampanyası ile ev sahibi olmak mümkün.

EVvel İstanbul projesi İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. Emlak Konut GYO tarafından satışa çıkarıldığında İntaya-İntes'in ihalesini kazandığı Başakşehir Kayabası 3. Etap ihalesine, daha sonra 726 milyon teklif vererek EYG Grup da dahil olmuştu. 1+1'den 5+1'e kadar farklı konut seçeneklerinin yer aldığı projede toplam 678 konut bulunuyor.

MAHALLE KÜLTÜRÜ KONSEPTİ

Kayabaşı'nda yükselen proje, mahalle kültürü konseptiyle hazırlanarak sakinlerine mahalle yaşamının sıcaklığını sunacak. Ailelerin yaşayabileceği bir mahalle ortamında hazırlanan EVvel İstanbul, "Evvelce nasılsa, Evvel'de fazlasıyla" sloganıyla yola çıktı. Projenin yatırım değeri 700 milyon TL. Yoğun talep gören projede ilk olarak 1+1'lerin satışı tamamlandı. EVvel İstanbul projesinde en düşük konut fiyatı 799 bin TL iken, en yüksek konut fiyatı ise 1 milyon 202 bin TL. Projede bulunan sosyal olanaklar arasında seyir terası, kapalı havuz, seyir kafe, yürüyüş yolları ve fitness center bulunuyor.