Ferko Signature Projesinde Teslimler Yıl Sonunda

22 February 2016

Teslimlerin yıl sonunda yapılması hedeflenen Ferko Signature projesinde metrekare birim fiyatı 8 bin dolar ile 12 bin dolar arasında değişiyor...

İstanbul Avrupa yakasında Levent Büyükdere Caddesi'nde hayata geçirilen Ferko Signature projesi Ferko İnşaat imzası taşıyor. 127 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Ferko Signature projesi 30 katlı ve 6 katlı 2 ofis bloğu halinde yükseliyor.

Ferko Signature projesinde 40 bin metrekare brüt satılabilir alana sahip olan 30 katlı Sign-1’deki ofisler satışa sunulurken, 10 bin metrekare brüt kiralanabilir 6 katlı Sign-2’deki ofisler proje tamamlandıktan sonra kiralanacak.

Ferko Signature fiyatları metrekare bazında 8 bin dolar ile 12 bin dolar arasında farklılık gösteriyor. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği Ferko Signature projesinde teslimlerin 2016 yılının sonunda yapılması hedefleniyor.

Ferko Signature sosyal olanakları

- Cafe
- Restoran
- Concierge hizmetleri
- Toplantı odoları
- Elektrikli araç şarj istasyonu
- Kapalı otopark
- Güvenlik

İstanbul’un en önemli iş ve sosyal yaşam merkezlerinden Levent'te yükselen Ferko Signature projesi, metroya 50 metre, Şişli – Mecidiyeköy’e 3 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 4 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 6 kilometre, Maslak’a 6 kilometre ve Taksim’e 7 kilometre mesafede konumlanıyor.