For You Suite’de teslimler bu ay içerisinde yapılacak

15 July 2018

İzmir Çiğli’de hayata geçirilen For You Suite projesinde, konut satışları devam ediyor. Katal inşaat ve Murat Gökçekaya Kuyumculuk tarafından inşa edilen projede, tamamı 1 oda 1 salon olmak üzere toplam 325 konut yer alıyor.

Teslimleri bu ay içerisinde yapılması planlanan proje, 3 bloktan meydana geliyor. Projedeki konutların büyüklükleri 65 metrekare ila 75 metrekare arasında değişiyor. Proje kapsamında satışı devam eden 1+1 dairelerin fiyatları ise 265 bin lira ile 275 bin lira arsında değişiyor.

Bölgedeki pek çok önemli merkeze oldukça yakın bir konumda bulunan For Your Suite, yatırımcılarına oldukça avantajlı ödeme imkanları sunuyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenler, belirlenen ücretin yüzde 50’sini peşin verdikten sonra, kalan kısmı banka kredisi kullanarak taksitli bir şekilde ödeyebiliyorlar.

For You Suite projesi sahip olduğu imkan, olanak ve avantajlarla da dikkat çekiyor. Katip Çelebi Üniversitesi’ne oldukça yakın bir yerde konumlandırılan projenin hemen önünden metro yolu geçiyor. Proje kapsamında 325 konutun yanı sıra, açık yüzme havuzları, güneşlenme alanları, fitness salonu, peyzaj alanları, kapalı otopark, 7/24 güvenlik hizmetleri bulunuyor. Projede yer alan her daire için, ankastre mutfak seti, renkli ve görüntülü intercom sistemi, elektrikli panjur, özel tasarım mutfak, yerden ısıtma sistemi, banyo ve mutfaklarda 1. sınıf armatürler, ısı ve ses yalıtımlı duvarlar bulunuyor.