Forev Modern Eyüp projesinde ön satışlar başladı

29 August 2018

İstanbul Eyüp’te hayata geçirilen önemli markalı konut projelerinden biri olan Forev Modern Eyüp’te ön satış işlemleri başladı. Forev Yapı tarafından 165 milyon liralık bir yatırımla inşa edilen projede 297 konut ve 7 büyük ticari alan yer alıyor.  

Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Nasel Tekstil İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Öncü, Forev Modern Eyüp projesiyle Eyüp bölgesindeki yatırımlarını genişlettiklerini ifade etti. Projenin, Taksim ve Sultanahmet gibi İstanbul’un pek çok önemli semtine yakın bir mesafede bulunduğunu belirten Öncü, Forev Modern Eyüp projesinin yatırımcılarına daha çok sayıda imkan ve avantaj sunduğunu dile getirdi.  

Eyüp’ün İstanbul’un en hızlı gelişen ve değerlenen bölgelerinden biri olduğunun altını çizen Öncü, bu projeyle böylesine değerli bir bölgenin tam ortasında büyük bir yatırım fırsatı oluşturduklarını vurguladı. Bugüne kadar gerçekleştirilen ön satışların yüzde 80’inin yabancı yatırımcıya yapıldığını kaydeden Öncü, projeye özellikle Araplar tarafından büyük bir rağbet olduğunu söyledi.  

İstanbul’un en gözde alanlarından biri haline gelen Eyüp’ün tam kalbinde yükselen Forev Modern Eyüp projesinde, büyüklükleri 50 ila 230 metrekare arasında değişen, 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 bahçe dubleks ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede şuan satışı devam eden konutların fiyatları ise 237 bin lira ile 552 bin lira arasında değişiyor.