Fortis Meridyen’de 900 bin TL’ye 5+1

29 February 2016

Başkent'te yükselen Fortis Meridyen projesi 5+1 dairelerden oluşuyor. Fortis Meridyen fiyatları 900 bin liradan başlıyor...

Fortis Yapı tarafından hayata geçirilen Fortis Meridyen projesi Ankara Yaşamkent'te inşa ediliyor. 11 bin 75 metrekare alan üzerine yayılan Fortis Meridyen projesi tek blok halinde yükseliyor.

Toplam 45 adet konuttan meydana gelen Fortis Merdiyen projesinde dairelerin tamamı 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 3.10 metre tavan yükseliğine sahip olan dairelerin büyüklükleri ise 223 metrekare olarak belirlendi.

Projede konutların yanı sıra 11 adet dükkandan meydana gelen alışveriş merkezi yer alıyor. 28 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Fortis Meridyen projesinde teslimlerin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor.

Fortis Merdiyen fiyatları 900 bin lira ile 1 milyon 550 bin lira arasında farklılık gösteriyor. Projede banka kredisi ile 120 aya kadar vadelendirme imkanı sunuluyor.

Fortis Meridyen sosyal olanakları

- Fitness center
- Sauna
- Vitamin bar
- Masa tenisi
- Çocuk oyun alanları
- Teras
- Kapalı otopark
- Açık otopark
- Güvenlik

Fortis Meridyen projesi Eskişehir Yolu'na, çevre yoluna, İncek Bulvarı'na, Park Caddesi'ne, Arcadium AVM ve Gordion AVM'ye yakın mesafede konumlanıyor.