Fuzul Grup projelerini Paris’te yaşayan Türklere tanıttı

23 October 2017

İnşa ettiği konutlarda yaşam alanlarına geniş yer ayıran ve ‘aile’ konseptini ön planda tutan Fuzul Grup, yatırım yaptığı bölgelere katma değer sağlayan markalı konut projelerini Fransa’da yaşayan Türklerle bir araya getirdi.
Markalı konut üretici arasında yer alan Fuzul Grup, satışı devam eden ve inşası devam eden projeleri Paris Büyükelçiliği’nde Fransa’da yaşayan Türklere tanıttı. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, “İstanbul’un gelişen ilçelerine, bölgenin en prestijli yaşam merkezlerini inşa ederek, Türkiye’nin geleceğine ve ülkemiz ekonomisine inanan yatırımcı bir grup olarak yolumuza devam ediyoruz. Fuzul Grup olarak ülkemize yeni projelerle yatırım yapmaya, istihdam oluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Başakşehir’de; Bizimevler projesi, Kent Neriva projesi, Kent Ariva projesi, Olimpa AVM projesi, Olimpa Rezidans projesi, Evila projesi, Olimpa Park Plus projelerini geliştirip yeni sahipleriyle buluşturan Fuzul Grup, Kağıthane’de Meva Evleri projesi, Kartal’da ise Serrapark Konutları projesine imza atmıştı. Başakşehir’de Vadiyaka Başakşehir ve 3. İstanbul Başakşehir projelerini devreye alan Fuzul Grup, Gaziosmanpaşa’da ise 6 ay önce TEM Avrasya Konutları projesinin yapımını da sürdürüyor.