Fuzul Yapı

Fuzul Yapı HAKKINDA

Fuzul Yapı, 2000 yılında Fuzul Şirketler Grubu’nun inşaat sektörüne geçişi ile kurulmuştur. 1992 yılında otomotiv sektöründe olan şirketler grubu güven merkezli hizmetler sunmaktadır. İstanbul ilinin birçok ilçesinde projeler yaparak insanların konforlu ve güvenli yaşamasını sağlamaktadır.
Fuzul Yapı’nın İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakalarında hayata geçirdiği projeler; Başakşehir’de “Bizimevler, Kent Neriva, Kent Ariva, Olimpa AVM, Olimpa Rezidans, Evila, Olimpa Park Plus, Vadiyaka Başakşehir”, Kağıthane’de “Meva Evleri”, Kartal’da “Serrapark Konutları” projeleridir. Yapılan konut projelerinde cazip fiyatlar ve ödeme koşullarıyla her bütçeden insanın ulaşabilmesi amaçlanmıştır. Müşteri memnuniyetini dikkate alarak ilerleyen şirket; satış sonrasında da müşterilerine hizmet sağlamaktadır.
Konut projelerinin yanı sıra 15 Temmuz 2016’da katıldığı ihaleyi kazanan Fuzul Yapı, kentsel dönüşüm projelerinde de çalışmalar yapmaktadır. İlk olarak proje ilçeleri Gaziosmanpaşa ve Başakşehir olarak belirlenmiş ve çalışmalar bu çerçevede başlamıştır.
Firma Adı
:
Fuzul Yapı
Telefon
:
E-posta
:
info@fuzul.com.tr
Adres
:
Başakşehir Mah. 421. Sok. Başakşehir/İstanbul

Fuzul Yapı Projeleri