G Hub Projesi

Mar Yapı
G Hub
Küçükçekmece, İstanbul
0212 655 23 60

http://maryapi.com.tr/devam-eden-projeler/g-hub.aspx

Sefaköy Küçükçekmece/İstanbul

KONUT SAYISI:
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI:
KONUT TIPLERI:

G Hub Projesi Hakkında

Mar Yapı tarafından hayata geçirilmeye hazırlanan G Hub projesi, İstanbul'un Avrupa yakasında yer alan Küçükçekmece ilçesine bağlı Sefaköy'de hayat buluyor. Merakla beklenen çalışmada 2018 yazı itibariyle inşaat çalışmalarının başlaması bekleniyor.

G Hub projesinde yer alacak konutların türleri, kat planları, örnek görseller, konut büyüklükleri, konut teslim tarihi, ticari ünite alanları gibi konularda henüz resmi bilgiler bulunmuyor. Mar Yapı'nın projenin lansman dönemine girmesiyle projeye dair resmi bilgileri kamuoyu ile paylaşması bekleniyor.

Sefaköy'de dikkat çeken yeni çalışmalar arasında gösterilen G Hub projesinde henüz konut satışları da başlamadı. Projedeki fiyat bilgisi ve ödeme seçenekleri gibi bilgilerin, ön talep dönemine girilmesiyle firma tarafından paylaşılması bekleniyor. Projede yaz dönemi itibariyle ön talep oluşturma sürecinin başlaması düşünülüyor.

İstanbul'un en önemli aksları arasında yer alan Sefaköy bölgesinde hayat bulacak G Hub projesi, İstanbul Aydın Üniversitesi ve Arel Üniversitesi gibi kurumlara oldukça yakın noktada kuruluyor. Proje aynı zamanda çok sayıda ticaret merkezinin ve Basın Ekspres bölgesine de yakın bir konumda kuruluyor.

Karma konsept yapısı ile kurulması beklenen G Hub projesinde hayatı ayrıcalıklı kılacak çok sayıda sosyal donatının inşa edilmesi öngörülüyor. Projede olması planlanan sosyal donatıların da lansman döneminde açıklanması bekleniyor.

G Hub Projesi Nerede

Fiyat Listesi

G Hub Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
Eğlence
Spor
Sağlık
Özel