Gala Batıkent lüksü 149 bin TL’ye sunuyor

16 January 2018

Kızıltoprak Gayrimenkul A.Ş. tarafından Ankara’da inşa edilen Gala Batıkent projesindeki konutlar kişiye özel ödeme seçenekleriyle yatırımcılara sunuluyor. 2 farklı tipte konutun yer aldığı proje kullanışlı ve konforlu bir yaşam alanı dizayn ediyor.

Gala Batıkent projesndeki konutlar 1+1 ve 2+1 tiplerinde inşa ediliyor. Teslim tarihi Aralık 2020 olarak belirlenen projedeki konutlar 149 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki dairelerin fiyatları 400 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Toplam 17 bloktan oluşan projede bin 675 konut yer alıyor. 34 ticari alanın da bulunduğu Gala Batıkent projesinin tamamlanmasıyla prestijli bir bölge haline dönmesi bekleniyor. Projedeki konutların dağılımı ise bin 214 adet 1+1 daire, 461 adet 2+1 daire şeklinde yapılıyor. Hem yatırım hem de oturum açısından kâr sağlaması öngörülen proje zengin sosyal donatılarıyla da projenin ayrıcalığını ortaya koyuyor. Ankastre beyaz eşyaların standart olarak yer aldığı daireler akıllı ev sistemiyle donatılıyor.