Galatasaray Florya ve Riva'dan Yüzde 80 Kazanacak

26 October 2016

Riva ve Florya arazilerinin geliştirilmesi için Emlak Konut ile protokol imzalayan Galatasaray, hasılatın yüzde 80'ini kendisi alacak...

Temaşehir Konya projesinin basın toplantısında konuşan Emlak Konut GYO Genel Müdürü, Galatasaray ile yaptıkları protokol hakkında açıklamalarda bulundu.

Sarı kırmızılı takım Riva ve Florya arazileri üzerinde proje geliştirilmesi için Emlak Konut GYO ile bir ön protokole imza atmıştı. Geçtiğimiz günlerde kuruldan yetki alan Galatasaray yönetimi Emlak Konut ile yaptıkları ön protokole nihai olarak imza atabilecek.

HASILATIN YÜZDE 80'İ GALATASARAY'IN
Protokol hakkında açıklamalarda bulunan Emlak Konut GYO Genel Müdürü, "Riva'da 1 milyon metrakre, Florya'da 23 bin metrekarelik arsaların geliştirilmesi adına protokol yaptık. Arsa bedeli 508 milyon TL olarak belirlendi. Bu projeleri hasılat paylaşımı şeklinde hayata geçireceğiz. Buralarda çarpan 3'e 4'e çıkabilir. Galatasaray hasılatın yüzde 80'ini alacak" dedi.

GALATASARAY EN İYİ ANLAŞMAYI YAPTI
Kendisinin de Galatasaray taraftarı olduğunu söyleyen Kurum, "Galatasaray sporda önemli bir kuruluş. Onun ayakta kalması önemli. Galatasaray arazilerin geliştirilmesi için en iyi anlaşmayı yaptı" diye konuştu.

Haber: Maide KARADAĞ