Gebze Belediyesi 10 iş yerini satacak

09 August 2017

Gebze Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye ait olan 10 iş yerini satışa çıkardığını açıkladı. Söz konusu satışa çıkarılan gayrimenkuller, Tatlıkuyu Mahallesi Ahmet Penbegüllü Bulvarı No:77’de bulunan kapalı sabit pazarı yanındaki 4528 ada 25 ve 26 nolu parsellerdeki 10 adet işyerini kapsıyor. Satış ‘pazarlık’ usulü artırma ile gerçekleştirilecek.

İhale, 21 Ağustos 2017 pazartesi günü saat 15.00’da belediye encümen odasında, belediye encümeninin katılımıyla düzenlenecek.

İhaleye katılmak isteyenler, ihale şartnamesi ve ihale dosyasını bin TL karşılığında mesai saatleri içinde belediyenin İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nden temin edebilecek ya da ücretsiz görebilecek. İhaleye katılacakların ihale dosyasını almaları gerekiyor. Satışa katılacak vatandaşların istenilen belgeleri hazırlayarak 18 Ağustos 2017 Cuma günü saat 12.00’a kadar örneğine uygun dilekçe ile beraber kapalı zarf içinde elden belediyenin İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne müracaat yapmaları gerekiyor. Satışa çıkan iş yerleri için yapılacak teklifler ihale günü kapalı zarf içinde elden encümene teslim edilecek.