Genyap Hasbahçe projesinde kampanya dönemi devam ediyor

15 January 2019

Genyap İnşaat tarafından İstanbul Avrupa yakası Kağıthane ilçesinde inşa edilen Genyap Hasbahçe projesinin çalışmalarında sona yaklaşıldı. Konut satışlarının devam ettiği projede yatırımcılara şu fırsatlar sunuluyor:

1- Yüzde 20 peşinat ve ara ödemesiz konut sahibi olma imkanı,
2- Peşin alımlarda yüzde 15 indirim,
3- 30 ay 0 faizli ödeme seçeneği
4- Hemen tapu imkanı.

2 blok ve 120 konuttan oluşan Genyap Hasbahçe projesi, butik konsept ile tasarlandı. Şehrin merkezinde güvenli site yaşantısı sunan projedeki konutlar 2+1 ve 3+1 daire tipi seçeneğini taşıyor.

KONUT TESLİMLERİ BAŞLIYOR

Genyap Hasbahçe projesinde konut teslimlerinin 1 ay sonra başlaması hedefleniyor. İnşaat çalışmalarında sona yaklaşılan projedeki modern dış tasarım örgüsü dikkat çekiyor.



ŞEHRİN MERKEZİNDE YAŞAM SÜRME İMKANI

İstanbul'un son yıllarda büyük gelişme kaydeden ilçesi Kağıthane'de konumlandırılan Genyap Hasbahçe projesi, konumuyla yatırımcısına büyük avantaj sağlıyor. Metroya yürüme mesafesinde bulunan proje İstanbul'da iş merkezlerinin yoğun olduğu Levent ve Maslak bölgesine 10 dakikada ulaşım şansını yatırımcısına sunuyor. Proje aynı zamanda çok sayıda okul, market, banka, eczane gibi kuruluşlara da yürüme mesafesinde bulunuyor.

Genyap Hasbahçe projesinde aynı zamanda yatırımcıları memnun edecek sosyal ve teknik imkanlar sağlanıyor. Projede çocuk oyun alanı, spor salonu, otopark, kamelya, yeşil alan, jeneratör, asansör gibi donatılar bulunuyor.