G.O.P Park Vadi fiyatları 725 bin TL'den başlıyor

07 August 2017

4 bin 750 metrekare alan üzerinde yükselen G.O.P Park Vadi projesi, Öztürkler Grup İnşaat ve Seze Yapı ortaklığının güvencesini taşıyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı projede 45 konut yer alırken 4+1 ve 5+1 konut tipleriyle ferah bir yaşam alanı sunuluyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri ise 195 metrekare ile 390 metrekare arasında değişkenlik gösteriyor.

Başkent Ankara'nın lüks yaşantısına değer katması beklenen G.O.P Park Vadi projesinde konut satışları devam ediyor. Projede konut fiyatları 725 bin TL'den başlayarak 1 milyon 350 bin TL'ye kadar yükseliyor.



17 katlı tek blok şekliyle tasarlanan G.O.P Park Vadi mimari açıdan göz kamaştıran bir yapıya sahip. Projenin sunduğu lüks ve modern yaşama konfor eklentisi de birçok sosyal imkan ile sağlanıyor. 7/24 güvenlik olan projede açık ve kapalı otopark, spor salonu, fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, sauna gibi sosyal donatılar yer alıyor.

Teknik imkanlar açısından da geçer not alan G.O.P Park Vadi projesinde hidrofor, kapalı devre TV sistemi ve su deposu gibi olanaklar bulmak mümkün.

G.O.P Park Vadi sahip olduğu konumu ile merkezi bir yaşam fırsatı sunuyor. Proje birçok hastane ve okul gibi kuruluşlara yakın olmakla birlikte toplu taşıma merkezlerine de yürüme mesafesinde bulunuyor. Ayrıca G.O.P Park Vadi projesinde yaklaşık 2 bin metrekarelik alan,  peyzaj düzenlemeleri ve yeşil alana ayırmış durumda.