Granada Residence İzmir'de 455 bin TL’ye lüks bir yaşam

03 August 2017

Aya İnşaat ve Hafe İnşaat ortaklığında inşa edilen Granada Residence izmir projesi, 455 bin TL’den başlayan fiyatlarla hemen teslim ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Projedeki dairelerin fiyatalrı 515 bin TL’ye kadar yükseliyor. Peşin ya da banka kredili ödemeli seçeneği sunan Granada Residence İzmir projesinde 280 bin TL’ye kadar kredi kullanılabiliyor. Dairenin kalan tutarının ödemesi ise peşin olarak yapılıyor.

Toplam 22 bin metrekare alan üzerinde kurulan proje, 3+1 dairelerden meydana geliyor. İzmir Karabağlar’da hayata geçirilen proje, toplam 9 blok ve 4 etaptan oluşuyor. Granada Residence İzmir, 1.etapta 40, 2.etapta 148, 3.etapta 52 ve 4.etapta 18 daire şeklinde tasarlanıyor. Tamamı net 140 metrekareden oluşan evler yatırımcılarına geniş bir yaşam alanı imkânı sunuyor.

Lokasyonuyla da ön plana çıkan Granada Residence İzmir Karabağlar projesi, Adnan Menderes Havalimanı’na 8 dakika, Poligon metro istasyonuna 5 dakika, Atatürk Araştırma Hastanesi’ne 3 dakika mesafede konumlanıyor.

ULTRA LÜKS DAİRELER

Estetik ve konforu bir araya getiren proje dairelerini yatırımcıları için ultra lüks şekilde dizayn ediyor. Yatırımcılara geniş sosyal olanaklarla örülü bir yaşam alanı sunan projede açık ve kapalı yüzme havuzu, spor salonu, çocuk oyun parkı, sauna, Türk hamamı, kuaför, masaj salonu, kafeterya, yürüyüş alanları, açık ve kapalı otopark bulunuyor.