Greenist projesinde yılbaşına özel indirim fırsatı

26 December 2019

Saray Grup tarafından İstanbul Avrupa yakası Bahçelievler bölgesinde inşa edilen Greenist projesinde yılbaşına özel kampanya başladı. Seçili 10 dairede geçerli olan kampanya ile peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor. Ayrıca 31 Aralık son gün olan KDV ve tapu harcı indiriminden de yararlanma imkanı yatırımcılara sunuluyor.

174 adet konuttan oluşan Greenist projesinde 1+1, 2+1, 2+1 dublex, 3+1, 3+1 dublex, 4+1, 4.5+ 1, 4.5+1 dublex, 5+1 dublex daire seçenekleri sunuluyor. Projedeki konutlar akıllı daire sistemleri ile donatılırken yatırımcısına ferah bir yaşam alanı sunuyor. Ayrıca daireler; fırın, set üstü ocak, davlumbaz, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, salon ve ebeveyn odasında klima gibi eşyalarla teslim ediliyor.

TESLİMLER HEMEN YAPILIYOR

Şehrin merkezinde güvenli lüks site yaşantısı sunan Greenist projesinde konut ve tapu teslimleri hemen yapılıyor. Projenin yaşam alanında yeşiller içerisinde huzurlu bir yaşam alanı sağlanıyor.

Metroya yürüme mesafesinde bulunan proje çok sayıda seçkin eğitim kurumu ve hastaneye de yakın mesafede bulunuyor. Proje ayrıca Basın Ekspres ve TEM otoyoluna yakın mesafede bulunurken Marmara Forum, Galeria, Aqua Florya gibi AVM'lere kolay ulaşım şansını sağlıyor.



Greenist projesinin yaşam alanında ise şu sosyal donatılar bulunuyor:

- Kapalı havuz
- Fitness merkezi
- Sauna
- Çocuk oyun alanı
- Bisiklet parkuru
- Hobi odaları
- Güvenlik