Greenox Residence Projesi

Aycan & Feres Ortaklığı
Greenox Residence
Kağıthane, İstanbul
2125289000
aycan@aycangroup.com
http://www.greenox.com.tr/

Çeliktepe Mah. Üsküp Sok.

KONUT SAYISI: 170
PROJE ALANI:
TESLIM TARIHI: 2017-09-30
KONUT TIPLERI:

Greenox Residence Projesi Hakkında

Türkiye'nin ilk ve tek dikey ormanı olarak yaşama geçirilen Greenox Urban Residence projesi İstanbul Avrupa yakasında Kağıthane ilçesi sınırlarında inşa ediliyor. Proje Aycan&Feres ortaklığı imzası taşıyor.

27 katlı tek blok halinde yükselen Greenox projesinin yan cephelerinde 56 ve 53 metre yüksekliğindeki dikey bahçeler yer alıyor. Proje böylece Avrupa’nın en yüksek yeşil duvarlarınada ev sahipliği yapıyor.

Toplam 170 adet konuttan meydana gelen Greenox projesi 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinde dizayn edildi. Projede yer alan 1+1 daireler 50,35 ila 77,03 metrekare arasında, 2+1 daireler 97,91 metrekare büyüklüklere sahip.

Greenox Residence projesinde teslimlerin 2017 yılının Eylül ayında yapılması öngörülüyor. Greenox projesinden daire sahibi olmak isteyenlere banka kredisi ile ya da şirket bünyesinde ödeme seçenekleri sunuluyor.

Leed Gold adayı olan Greenox projesinde yağmur suyu depolanarak sulamada kullanılıren gri su arıtma ve depolama sistemiyle de sudan tasarruf edilecek. Projede güneş enerjisinden de faydalanılacak.

4. Levent metro durağına yürüyerek 5 dakika mesafede yükselen Greenox Kağıthane projesi araçla FSM Köprüsü'ne 5 dakika, Boğaziçi Köprüsü ve İstinye Park AVM'ye 8 dakika, Beşiktaş İskelesi'ne 10 dakika, Atatürk Havalimanı'na 25 dakika ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 35 dakika mesafede konumlanıyor.

Greenox Residence Projesi Nerede

Fiyat Listesi

1+1 (0)
390000 TL -

Greenox Residence Projesi Kat Planları

Proje Özellikleri

Ulaşım
Toplu Taşıma
Güvenlik
24 Saat Güvenlik
Eğlence
Yeşil Alan
Çocuk Yüzme Havuzu
Çocuk Parkı
Spor
Fitness Salonu
Sauna
Yürüyüş Alanları
Açık Yüzme Havuzu
Sağlık
Özel
Kapalı Otopark
Açık Otopark