Gülmahal Kağıthane ile İstanbul'un merkezinde uygun fiyatla yaşam fırsatı

28 May 2018

Kentsel dönüşüm çalışması olma özelliği taşıyan Gülmahal Kağıthane projesi, Gül inşaat güvencesini taşıyor. Proje, kazançlı konumu ve uygun konut fiyatları ile dikkat çekiyor.

114 konuttan oluşan Gülmahal Kağıthane projesinde 1+1 ve 2+1 daire tipli konutlar yatırımcılara sunuluyor. Projedeki konutların büyüklükleri 43 ile 118 metrekare arasında değişirken yatırımcılara konutlarını 3+1 veya 4+1 daire tipine çevirme şansı sunuluyor.

FİYATLAR 305 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

Konut teslimlerinin 2019 yılının sonunda yapılması hedeflenen projede konut satışları başladı. Gülmahal Kağıthane fiyatları şu şekilde:

1+1 dairelerin fiyatları 305 bin TL ile 452 bin TL arasında,
2+1 dairelerin fiyatları 445 bin TL ile 750 bin TL arasında değişiyor.

Peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan projede yüzde 40 peşinat talep ediliyor. Öte yandan firma bünyesinde vade seçenekleri ve banka kredisi seçeneği de yatırımcılara sunuluyor.



KAZANDIRAN NOKTADA KURULAN PROJE

Kağıthane'nin Gültepe Mahallesi'nde inşa edilen Gülmahal Kağıthane projesi, konumu ile dikkat çekiyor. İstanbul iş merkezinin kalbi durumunda olan noktalara kolay ulaşım şansını sunan proje, 4. Levent metro durağına 800 metre, Metrocity'e 1,8 kilometre, Vadi İstanbul AVM'ye 4,2 kilometre, Zorlu Center'a 4,3 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Gülmahal Kağıthane projesinin sosyal donatıları ise şu şekilde:

- Seyir terası
- Terasta cafe ve restoran
- Spor salonu
- Kapalı otopark
- Sinema odası